Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 17:06

Ιστορικό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

                             

 

 

Ο σύλλογος ιδρύθηκε  το 2011  με την επωνυμία  ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ ( Ε.Ρ.Β.Α.Ν.) και με 45 ιδρυτικα  μέλη  και σημερα  φτανει τα 80 τα οποία είναι από τον νομό Ημαθίας  . Είναι όλοι αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες από την διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

       Ο σύλλογος είναι ενταγμένος στην Γενική Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας με αρ.μητρώου  26/2012.

       Δραστηριοποιείτε όπου και όταν του ζητηθεί. Έχει πάρει μέρος σε εκδηλώσεις του Δήμου Βέροιας ( Φιλίππειος  Δρόμος, Βικελαία Γιορτή ποδηλάτου ,Ναύτιλος Άθλος 2014,Αγώνας Δρόμου  Ξερολιβάδου Βέροιας και σε πολλούς πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης σε διάφορες εκδηλώσεις τους στον τομέα της επικοινωνίας.

     Επίσης ο σύλλογος έχει λάβει μέρος, μετά από κάλεσμα του υπεύθυνου της  Γενικής Γραμματείας  Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ,κ. Μπαρμπαρούση Γεώργιου σε δύο επιχειρήσεις ανεύρεσης εξαφανισμένου ατόμου. Η μία επιχείρηση ήταν στο πολυδένδρι Ημαθίας και η άλλη στο Αρκοχώρι Νάουσας.

       Η αναζήτηση πραγματοποιήθηκε με τα προσωπικά οχήματά μας . Υπήρχαν συνάδελφοι ραδιορασιτέχνες  που ενεργοποίησαν αμέσως δίκτυο επικοινωνίας. Στήνοντας κεραίες και με  τα μηχανήματα που διαθέτουν βοήθησαν στην επικοινωνία λόγω του δύσβατου – μορφολογία εδάφους όπου σε πολλά σημεία δεν υπήρχε σήμα κινητής τηλεφωνίας.

          Επίσης στην κάλυψη περιφρούρησης της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελάς κατά το εορταστικό  διήμερό  της.

       Ο Δήμος Βέροιας μας παραχώρησε στέγη στο κοινοτικό κατάστημα του δημοτικού διαμερίσματος Αγ. Βαρβάρας Βέροιας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 18:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καταστατικό »