Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 17:06

Ιστορικό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

                             

 

 

Ο σύλλογος ιδρύθηκε  το 2011  με την επωνυμία  ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ ( Ε.Ρ.Β.Α.Ν.) και με 45 ιδρυτικα  μέλη  και σημερα  φτανει τα 80 τα οποία είναι από τον νομό Ημαθίας  . Είναι όλοι αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες από την διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

       Ο σύλλογος είναι ενταγμένος στην Γενική Γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας με αρ.μητρώου  26/2012.

       Δραστηριοποιείτε όπου και όταν του ζητηθεί. Έχει πάρει μέρος σε εκδηλώσεις του Δήμου Βέροιας  Αγώνας δρόμου 21 μαθητών Μακροχωριου,  Φιλίππειος  Δρόμος, Βικελαία Γιορτή ποδηλάτου ,Ναύτιλος Άθλος 2014,Αγώνας Δρόμου  Ξερολιβάδου Βέροιας και σε πολλούς πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης σε διάφορες εκδηλώσεις τους στον τομέα της επικοινωνίας.

     Επίσης ο σύλλογος έχει λάβει μέρος, μετά από κάλεσμα του υπεύθυνου της  Γενικής Γραμματείας  Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ,κ. Μπαρμπαρούση Γεώργιου σε τρείς  επιχειρήσεις ανεύρεσης εξαφανισμένου ατόμου. Η μία επιχείρηση ήταν στο πολυδένδρι Ημαθίας, άλλη στο Αρκοχώρι Νάουσας και η τρίτη στον ποταμό αλιάκμωνα 

       Η αναζήτηση πραγματοποιήθηκε με τα προσωπικά οχήματά μας . Υπήρχαν συνάδελφοι ραδιορασιτέχνες  που ενεργοποίησαν αμέσως δίκτυο επικοινωνίας. Στήνοντας κεραίες και με  τα μηχανήματα που διαθέτουν βοήθησαν στην επικοινωνία λόγω του δύσβατου – μορφολογία εδάφους όπου σε πολλά σημεία δεν υπήρχε σήμα κινητής τηλεφωνίας.

          Επίσης στην κάλυψη περιφρούρησης της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελάς κατά το εορταστικό  διήμερό  της.

       Ο Δήμος Βέροιας μας παραχώρησε στέγη στο κοινοτικό κατάστημα του δημοτικού διαμερίσματος Αγ. Βαρβάρας Βέροιας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 20:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καταστατικό »